MAMAC ZA POGLEDE

Lijepa glumica pretvorila se u vatrenu zavodnicu

01.08.2017 u 13:09

Bionic
Reading

TV kritičare oduševila je ulogom superjunakinje Jessice Jones u istoimenoj Netflixovoj seriji, a na njujorškoj premijeri serije 'Defenders' glumica Krysten Ritter pobrinula se da svi pričaju samo o njoj

Nakon uspješne uloge Jessice Jones u istoimenoj seriji,  lik navedene superjunakinje glumica Krysten Ritter nastavlja tumačiti u novoj Netflixovoj miniseriji 'Defenders'.

Na crvenom tepihu njujorške premijeri serije snimljene prema uspješnom Marvelovu stripu, ova glumica aristokratski bijele puti transformirala se u vatrenu zavodnicu.

Blještavu crvenu haljinu na jedno rame i s ubojitim prorezima na području struka viđenu na lijepoj Krysten potpisuje britanski dizajner Julien MacDonald, a svijetu je premijerno predstavljena u sklopu prošlosezonske dizajnerove kolekcije visoke mode.

Svečano izdanje za hod po crvenom tepihu, američka glumica začinila je crnim štiklama u špic s detaljem remenčića oko gležnja, valovitom frizurom i make-upom u znaku crvenog ruža.

Lijepy Krysten odlučila je odbaciti opciju nošenja modnih dodataka stavljajući glavni fokus na izazovnu haljinu presvučenu presijavajućim crvenim ljuskicama.

  • +4
Krysten Ritter Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U novoj Netflixovoj uspješnici, koja se s emitiranjem očekuje 18. kolovoza, superjunakinji Jessica Jones koju tumači Krysten pridružit že se superjunaci poput Daredevila, Lukea Cagea i Iron Fista u borbi protiv zajedničkog neprijatelja zvanog The Hand.