ZADIVLJUJUĆA FIGURA

Lijepa glumica mami uzdahe na plaži

10.08.2015 u 14:12

  • +4

Katie Cassidy

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa glumica Katie Cassidy, zvijezda hit serije 'Arrow', predah od snimanja potražila je na je pješčanim plažama Miamija

Zgodna glumica mamila je uzdahe u minijaturnom bikiniju s potpisom poznate dizajnerice Mellise Odabash čije kupaće kostime obožavaju slavne ljepotice. Na plažu je ponijela i luksuzni modni dodatak, Chanelovu torbu od 25.000 kuna iz aktualne ljetne kolekcije.

Bijeli bikini sa zmijskim uzorkom sjajno je pristajao 28-godišnjoj zvijezdi ZF serije koja je mamila uzdahe istesanom linijom.

No zadivljujuća figura zahtijeva puno truda, otkrila je nedavno Katie priznavši da se svako jutro budi u pet sati kako bi odradila vježbe s trenerom jer zbog uloge mora biti u vrhunskoj formi.

'Budim se svakodnevno u pet ujutro i odlazim u teretanu kako bih s trenerom odradila vježbe prije odlaska na snimanje. Nije lako ponekad, ali se definitivno isplatilo jer uživam u svemu', kaže Katie koja je, zahvaljujući ulozi u seriji 'Arrow' u kojoj glumi odvjetnicu Laurel Lance i superheroinu Black Canary, dobila i svoju spin-off seriju 'Legends of Tomorrow' koja bi uskoro trebala krenuti sa snimanjem.