CAMILA CABELLO

Lijepa Kubanka izgledom pomela konkurenciju na prestižnoj dodjeli nagrada

29.01.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Iako kući nije ponijela zlatni gramofon koji potajno priželjkuje svaki glazbenik, pjevačica Camila Cabello osigurala si je titulu kraljice crvenog tepiha. Mlađahna Camila, koja je publiku osvojila latino baladom 'Havana', iznenadila je sve elegancijom i odvažnim stilom

Nema sumnje, kubansko-američka pjevačica Camila Cabello bila je zvijezda večeri na sinoćnjoj 60. dodjeli nagrada Grammy održanoj u Madison Square Gardenu u New Yorku. 20-godišnja pjevačica ukrala je trenutak mnogo iskusnijim i uspješnijim kolegicama koje su na prestižnu dodjelu stigle s istim ciljem - biti zapamćene. Iako nije nominirana za Grammy, slavnoj ljepotici pošlo je od ruke privući pažnju.

Mlađahna pjevačica, čiji je hit 'Havana' na YouTubeu prikupio više od milijardu pregleda u svega nekoliko mjeseci, ušla je u svijet vodeće glazbene elite u velikom stilu. Iako ima svega 20 godina, pjevačica je dokazala da joj je mjesto na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja, kako svojim glazbenim postignućima, tako i svojim modnim performansom.

  • +14
Camila Cabello Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna latinoamerička pjevačica kubansko-meksičkog porijekla, koja je karijeru započela kao članica ženske grupe Fifth Harmony, na crvenom tepihu pojavila se u elegantnoj crvenoj toaleti dubokog dekoltea s ušivenim naborima na bokovima, a riječ je o haljini s potpisom dizajnerice Vivienne Westwood.

Elegantna satenska haljina pratila je linije ljepotičina tijela i njezine obline stavila u prvi plan, a stilski podsjeća na toalete kakve su 50-ih godina nosile dive poput Marilyn Monroe i Rite Hayworth, što je samo još jedan dokaz da ono što je dobro ne treba mijenjati.

  • +23
Slavne dame na dodjeli nagrada Grammy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čini se kako je Camilina stilistica Jennifer Mazur odlično odradila posao, a holivudskom štihu koji je željela postići nisu odmogli ni statement modni dodaci poput visećih naušnica, masivne narukvice i clutch torbice u obliku disko kugle te optočene kristalima s potpisom modne kuće Bulgari.