VJERNA SVOM STILU

Ljepota jednostavnosti: Angelina Jolie bijelu haljinu upotpunila klasičnim modnim dodacima i omiljenom torbom

15.07.2020 u 19:58

Bionic
Reading

Američka glumica i humanitarka neko vrijeme nije izlazila u javnost, a sada je paparazzi ponovno 'hvataju' na ulicama Los Angelesa. U kupnju sa 16-godišnjim sinom Paxom zaputila se u ležernoj odjevnoj kombinaciji - haljini i natikačama

Za svoj zadnji šoping Angelina Jolie odjenula je haljinu koja podsjeća na izgled Daisy Ridley kao Rey u trilogiji 'Star Wars'.

Lepršava bijela haljina model s kojim se ne može pogriješiti ljeti. Podigla ju je smeđim širokim remenom i natikačama s malom petom u istoj boji. Naravno, tu je bila i neizostavna zaštitna maska koja je bila u sivom tonu, a preko ruke je prebacila dugi šal u boji haljine.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Atraktivnoj Amerikanki očito se Diorova torba sa zlatnom logo-kopčom (čija cijena je paprenih 20.400 kuna) toliko sviđa da je ima u dvije boje. Crnu je isfurala nedavno. Kako i ne bi kad je riječ o modelu klasičnih linija koji nikad ne izlazi iz mode.

  • +12
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, JAviles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Angie je ljubiteljica modne klasike, preferira crno, bijelo i zemljane nijanse, izbjegava jarke boje i printove. Godinama je vjerna širokim modelima haljina koje gotovo da ne skida sa sebe. Često je prozivaju zbog krhke fizionomije, ali duge haljine uvijek slave njezinu vitkost. Vrlo rijetko zna iznenaditi nečim upečatljivim, pa se čini da nikako ne želi privlačiti pažnju budući da se od razvoda s Brada Pittom često povlači po medijima.