VJEČNA KLASIKA

Ljepotica sa špice pokazala kako se nosi bajkerska jakna

12.04.2016 u 10:01

Bionic
Reading

Bezvremenski odjevni komad koji mnogi otvoreno vole definitivno je klasična kožna jakna. Ovom odjevnom komadu teško odolijevaju i ljepotice sa špice koje mu, u naletu trendovskih jakni, i dalje pokazuju vjernost

Iako trendovske spitke bomberice pokušavaju zasjeniti kožne, status popularnog odjevnog komada i dalje im ne jenjava. Da je uistinu riječ o jakni koja prkosi novim trendovima, dovoljno govore lijepe djevojke sa špice koje svoj kožni odabir grade oko ženstvenih uskih haljina, lepršavih suknja ili trendi traperica s prorezima.

U moru kožnih jakni klasičnog kroja i bez suviše detalja posebno se istaknula jedna za koju se odlučila lijepa brineta sa špice. Bajkerska visoko rezana jakna sa zakovicama komad je koji teško ostaje nezapažen.

To definitivno zna ljepotica sa špice koja je svoju jaknu u znaku zakovica kombinirala na običnu majicu, traperice s prorezima i avijatičarke srebrnih stakala.

Iako nije riječ o posljednjem modnom hitu, kožna jakna zahvaljujući brojnim prednostima ističe se kao odjevni komad kojim je moguće postići različit izgled, ovisno o tome njegujete li buntovnički ili ženstven stil odijevanja, zbog čega godinama ne silazi s lista bazne odjeće.

Da je kožna jakna aktualna i na zagrebačkoj špici, dovoljno govore fotografije nastale pod budnim okom stranice StyleZagreb.com.