to samo ona može

Ljetni stajling Mirele Holy: Pažnju privukla u nesvakidašnjim sandalama

03.08.2024 u 15:40

Bionic
Reading

Subota je mnogim Zagrepčanima rezervirana za šetnju centrom grada, a redovita gošća na popularnoj špici je bivša ministrica Mirela Holy koja je i ovog puta ukrala poglede zanimljivim modnim izdanjem

Uvijek modno zanimljiva, Mirela Holy svojim modnim izričajem redovito privuče pozornost. Isto se dogodilo i ove subote kada je Cvjetnim trgom prošetala u crnom od glave do pete.

U svojoj omiljenoj boji

Unatoč visoki temperaturama pokrila je ruke (rukavicama bez prstiju), na glavi je imala vlastitu stilističku interpretaciju marame i kapice i kapuljačom koja je dio crne stole od šantung svile i noge s kimono suknjom koja prekriva gležnjeve. Inače, odjevna kombinacija koji je činio i kimono bolero je Mirelina kreacija.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Kada su u pitanju Mirelina modna izdanja, njihov najupečatljiviji dio često bude obuća. I ovaj put je bilo tako. Ljubiteljica neobične obuće, najviše one s platformama, nosila je crne kožne sandale brenda Trippen (njihove Geisha Poise ima i u bijeloj varijanti) otvorenih prstiju i petom s podebljom platformom kakve ne prolaze neprimijećeno i odabir su odvažnih dama. Izdanje je upotpunila sa crnom okruglom pletenom torbom španjolskog brenda Gisele i sunčanim naočalama te omiljenim crvenim ružem.

Mirela Holy u svojoj garderobi ima komade koje se ne usude baš svi nositi i mora joj se 'skinuti kapa' kada je u riječ o izlasku iz zone komfora i iz tipičnih okvira u kojima mnoge dame zapinju. Po tko zna koji put je potvrdila da ima jedinstveni modni stil kao i da je uvijek posebna i svoja.

tko je bio na špici?

Mirela Holy u bijelom od glave do pete, a splitska pjevačica u najsavršenijem proljetnom stajlingu

Pogledaj galeriju