SRETNA I ISPUNJENA

Ljubav na nju djeluje senzacionalno, divna je

21.05.2014 u 09:07

Bionic
Reading

Glumici Charlize Theron zbilja se ništa ne može prigovoriti vezano uz izgled, a ljubav sa Seanom Pennom kao da ju je dodatno proljepšala

Nakon što se par pojavio zajedno u Cannesu, u kojem je glumica blistala u crnoj čipkastoj haljini, u ležernijem izdanju snimljena je kako izlazi iz studija jednoj jutarnjeg talk showa

U žutoj haljinici, koja je otkrila super vitke noge, glumica je izgledala kao djevojka, no  pokušala se pokriti rukom i očito joj nije bilo stalo do poziranja.


Preko haljine je imala trendi duži bijeli sako, a na nogama sandale.

Inače, lijepa Charlize je za lipanjsko izdanje Voguea izjavila kako je ljubav sa Seanom Pennom došla prirodno. Iako su se poznavali 18 godina, kad su shvatili da se među njima nešto događa, razmislili su o tome kako ljubavna veza može utjecati na njihovo prijateljstvo. Na kraju, kaže, sve je došlo prirodno, a Charlize i Penn trenutno su jedan od najzanimljivijih holivudskih parova.

'Ljudi koji me poznaju mogu reći koliki utjecaj ta veza ima na mene. U kasnim tridesetima je sasvim drugačije biti u vezi. Želiš da ti osoba s kojom si uljepšava život, a meni je život sada zaista dobar', rekla je lijepa glumica. Koliko je sretna privatno, vidi se i na njezinom izgledu, usprkos godinama sve boljem.