FASHION GURU:

Maja Šuput kao da se spremila za karneval ili Noć vještica

05.05.2016 u 12:26

Bionic
Reading

Na obilježavanju 35. godišnjice umjetničkog rada dizajnerice Matije Vuice u moru poznatih lica pozornost našeg modnog kritičara Fashion Gurua privukle su Mia Begović i Maja Šuput. Mia zbog iznenađujuće zadovoljavajućeg odabira haljine, ali i nepotrebne krznene stole, a Maja zbog još jednog u nizu svojih promašenih stylinga koji bi bili sasvim OK da se radi o nekoj tematskoj večeri, Noći vještica ili karnevalu

'Naša cijenjena glumica Mia Begović odabrala je zadovoljavajuću haljinu i bila je elegantna u njoj. To, doduše, nije ni teško postići tako klasičnim krojem i jednobojnim materijalom, premda moram priznati da ne razumijem ovu stolu koju drži.

Možda je donekle u redu jer se možeš zaogrnuti ako ti je hladno jer ipak si u laganoj haljini, ali za slikanje je i više nego nepotrebna, a ionako nije više u trendu.

Gledajući sve to, Mia je još i za neki od holivudskih crvenih tepiha, pogotovo u usporedbi s Majom Šuput kojoj je jedino bitno da se priča o njoj, pa makar i loše.

Ionako ne znam što bih drugo mogao reći o ovakvom stylingu budući da ni karneval, a niti Noć vještica nisu tako skoro, a bome koliko znam, nije se radilo ni o nekoj tematskoj večeri.'


Mia Begović