KOMPLIMENTI PLJUŠTE

Maja Šuput u izazovnom izdanju pokazala preplanule noge

02.02.2020 u 13:28

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov je vrlo aktivna na društvenim mrežama pa je svoje brojne fanove razveselila izazovnim outfitom u kojem je pokazala svoju zavidnu liniju

Maja voli stajlinge koji golicaju maštu pa je na radost svojih obožavatelja objavila fotografiju u outfitu koji je pokazao da se može pohvaliti top formom.

Poduzetna Zagrepčanka na svoj je Instagram profil postavila fotografiju iz Poreča u seksi outfitu mini haljini boje pijeska s prorezima na trbuhu, a njezinim pratiteljima se to izdanje jako svidjelo.

'Brutalna si', 'Maja draga ova frizura je vrh vrhova', 'Divna', 'Ooo, boja nam je tu', samo su se redali komplimenti Majinih obožavatelja.

  • +12
Maja Šuput Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Aleksandar Čavić

Inače, uspješna glazbenica je svoju brončanu put zaradila na egzotičnom Baliju gdje je nekoliko tjedana uživala sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim.

Pjevačica je pokazala kako je izgledao njezin posljednji dan bajkovitog odmora na Baliju. 'Posljednja kupka prije nego napustim ovo prelijepo mjesto. Vrijeme je da se pozdravimo', napisala je tad pjevačica. Pozirala je gola u kadi, leđa okrenutih objektivu kamere iza koje je stajao njezin suprug Nenad.

Maja kojoj ide na svim životnim poljima u jednoj ranijoj objavi na Instagramu naglasila kako joj je 2019. godina donijela sve što se može poželjeti.

'Za mene je 2019. bila penjanje prema snovima i na sreću realizacija istih. Imala sam luđačku djevojačku, bajkovito vjenčanje, proslavila 40. kako dolikuje, odradila sve vikende pjevajući na pozirnicama, snimila uspješno sve emisije Supertalenta, izdala dječji album i do visina razvila Majushku. Uz sve to kaže mi muž da sam i najbolja supruga (nije baš da me ima s kim usporediti), mama je i dalje super ponosna, a prijatelji su uvijek tu za sve dobre i loše dane pa se veselim još jednom genijalnom tulumu sutra s njima da zatvorimo ovu godinu sa stilom', poručila je tada Maja.