CINDY I KAIA

Mala crna haljina pristaje svakoj dobi, a to najbolje dokazuju ova slavna mama i kći

29.07.2024 u 14:12

  • +6

Kaia Gerber i Cindy Crawford

Izvor: Profimedia / Autor: THIERRY LE FOUILLE / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Legendarna ljepotica s modnih pisti i njezina 22- godišnja nasljednica uvijek su stilski usklađene u zajedničkim pojavljivanjima, a njihov boravak u Parizu nije postao iznimka

Slavna Cindy Crawford i njezina 22-godišnja kći Kaia Gerber postale su glavne zvijezde pariškog događanja u organizaciji Omege, luksuznog brenda satova iz Švicarske.

Da mala crna haljina pristaje svakoj dobi, ovaj slavni dvojac dokazao je na crvenom tepihu u Parizu, kao i njezin status istinskog klasika u ormaru.

Mala crna haljina nikada ne izlazi iz mode

Kaia Gerber sa svoje strane odabrala je ultrakratku malu crnu haljinu s naramenicama i dubokim drapiranim dekolteom.

Nju je dopunila trendovskim slingback cipelama, čija lakirana verzija u boji burgundca za kakvu se odlučila stiže s potpisom talijanskog Guccija.

Vodeći se zlatnim pravilom 'manje je više', look je dopunila jednostavnom dijamantnom ogrlicom i ogromnim ručnim satom, uz blago valovitu frizuru i smokey eye make-up u prvom planu.

Svojoj mlađahnoj nasljednici, 58- godišnja Cindy Crawford parirala je u maloj crnoj haljini dužine midi, dok je crvenu boju istaknula torbicom clutch, pedikurom i detaljem remenčića na odabranom modelu visokih sandala.

Uoči Ljetnih olimpijskih igara u Parizu, legendarna Cindy Crawford u New Yorku je obilježila 20. obljetnicu postojanja vlastitog beauty brenda nazvanog Meaningful Beauty.

U hotelu smještenom u njujorškoj četvrti SoHo, ova slavna brineta plijenila je elegancijom u još efektnom modelu haljine dužine midi.

LEGENDARNA LJEPOTICA

Tako elegantna: Cindy Crawford ima jednu od boljih midi haljina koje smo vidjeli

Pogledaj galeriju