HOLIVUDSKA PLAVUŠA

Od zavodljivog kostima do haljine s ružama: Blake Lively ukrala je svu pozornost

23.07.2024 u 10:22

  • +4

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR IMAGES / ROKA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Uz američku 'it' djevojku Gigi Hadid, za najveći modni show na njujorškoj premijeri filma 'Deadpool & Wolverine' pobrinula se jedna od najljepših holivudskih plavuša

U novom Marvelovom hitu, glumac Ryan Reynolds ponovno reprizira ulogu brbljavog superjunaka Deadpoola, a ovoga puta društvo mu pravi legendarni Wolverine kojeg godinama utjelovljuje australska zvijezda Hugh Jackman.

I dok je Jackmanov lik kroz Y2K kombinaciju brenda Miu Miu na crvenom tepihu u New Yorku dočarala Gigi Hadid, Reynoldsovog Deadpoola utjelovila je supruga Blake.

Slavna plavuša ukrala je svu pozornost kada je crvenim tepihom premijere prodeflirala u sjajnom kostimom u boji burgundca, podebljanim svjetlucavim vezom istaknutim duž kreacije.

Glumica Blake Lively jedna je od rijetkih dama iz svijeta Hollywooda koja sama osmišljava stajlinge pa iza svake upečatljive kombinacije u kojoj se pojavi najčešće stoji njezin potpis, što je i ovoga puta bio slučaj. Rakošni kostim na premijeri istaknula je mnoštvom efektnim naušnicama, baš kao i frizurom visokog, konjskog repa.

Spomenuti kostim samo za Lively i potrebe premijere filma 'Deadpool & Wolverine' stvorila je modna kuća Versace, da bi ga nedugo nakon pokušala ga nadmašiti zadivljujućom haljinom s motivom ruža.

Predstavljena u aktualnoj kolekciji modne kuće Balmain, ova dvobojna haljina od drapirane kože za kakvu se odlučila 36- godišnja Lively činila je savršeni kontrast žutom baloneru od vinila u kakvom se na zabavi nakon premijere pojavila Gigi Hadid.

Frizuru viđenu na premijeru nije mijenjala, već obogatila detaljem crvene ruže, dok je cjelokupno izdanje zaokružila klasičnim salonkama u špic, gotovo identilne nijanse crvene.