KOJOJ BOLJE STOJI?

Nije odoljela otkačenom odijelu: Kris Jenner iskopirala stajling holivudske plavuše

21.06.2024 u 13:40

Bionic
Reading

Novo izdanje Tjedna muške mode u Parizu nije željela propustiti ni predvodnica klana Kardashian-Jenner

Poput kćeri, o čijoj karijeri brine godinama, slavna Kris Jenner rado se odaziva na pozive za sudjelovanje na revijama vodećih brendova u svijetu mode.

Ovih dana predstavljaju muške kolekcije, a na ulicama francuske prijestolnice upravo je slavna reality zvijezda i menadžerica uživala najveću pozornost.

Kris Jenner Izvor: Profimedia / Autor: CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Vojsku fotoreportera Kris je počastila izdanjem u šarenom kompletu inspiriranom 70-ima, čiji je uzorak otkrio da je riječ o kreaciji s potpisom francuskog Chanela.

Njezin modni odabir utoliko je zanimljiviji zbog činjenice da je u istom kompletu svega nekoliko dana ranije ugledana zvijezda serije 'Gossip Girl', glumica Blake Lively.

Holivudska plavuša u njemu se 10. lipnja pojavila na Chanelovom događanju u sklopu novog izdanja Tribeca festivala u New Yorku, a ponajviše zbog uzorka ovo odijelo brojni su usporedili s pidžamom.

  • +3
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: CHRISTINA DEORTENTIIS / EVERETT / PROFIMEDIA

U odnosu na Lively, Kris ga je kompletirala s dodacima poput crnih sunčanih naočala i pastelno ružičaste torbice koju također potpisuje čuveni francuski brend.

Glava najpoznatije reality obitelji na svijetu otprije je poznata kao velika ljubiteljica kreacija s potpisom modne kuće Chanel.

Posljednjih godina redovito se imala priliku ugledati u crno-bijelim Chanel lookovima u prvim redovima modnih revija, a sudeći po posljednjem izdanju i dalje je njegova bezuvjetna obožavateljica.

  • +12
Chanel Cruise 2025. Izvor: Profimedia / Autor: Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Početkom lipnja u modnom svijetu odjeknula je vijest da nakon 30 godina karijere, uključujući posljednjih pet godina u ulozi umjetničke direktorice, Virginie Viard napušta modnu kuću Chanel. O tome tko će ju zamijeniti, brend se i dalje ne izjašnjava.