BLISTALA U CRNOM

Emma Stone sve je očarala: Vječni uzorak nikada nije izgledao ovako zavodljivo

21.06.2024 u 09:04

  • +4

Emma Stone

Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / RON ADAR / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U novi pohod na svjetske kinoblagajne, ali i nagrade struke, ponovno je krenuo oskarom nagrađeni dvojac Emma Stone i Yorgos Lanthimos

'Kinds of Kindness' novi je film nagrađivanog grčkog redatelja. Njegov prethodnik, 'Uboga stvorenja', polučio je veliki uspjeh u ovogodišnjoj sezoni nagrada, a poznati grčki filmaš sličnom se nesumnjivo nada i u idućoj.

Oskarom nagrađena Emma Stone i u posljednjem filmu Lanthimosa predvodi glumačku postavu, a s njom se ovoga četvrtka pojavila u njujorškom Muzeju moderne umjetnosti.

Na svečanoj premijeri filma, 35- godišnja Stone malo koga je ostavila ravnodušnim pojavom u dugoj, crnoj haljini, čiji je prozirni materijal duž kreacije ukrašen vječnim uzorkom točkica.

U suprotnosti sa, i dalje vrlo popularnom, estetikom tihog luksuza, točkice su pravo osvježenje. Uz sveprisutni uzorak leoparda, ove sezone jedan su od najpoželjnijih trendova.

Odabir Stone očekivano je činio točkasti primjerak s potpisom luksuzne francuske kuće Louis Vuitton, za koju već neko vrijeme nastupa u ulozi globalne ambasadorice.

Dobitan model pronašla je u novoj, cruise kolekciji brenda namijenjenoj 2025. godina, a koja je premijeru imala krajem svibnja u Barceloni.

Za besprijekoran look oskarovke na svečanoj premijeri u New Yorku i ovoga puta pobrinula se stilistica Petra Flannery.

sve osim nogometa

Učitavanje...