ELIZABETH HURLEY

Osvaja izgledom na pragu 60-e: Zbog ove haljine sve je bacila u drugi plan

21.06.2024 u 09:40

  • +4

Elizabeth Hurley

Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

U londonskom muzeju Victor & Albert održano je novo izdanje ljetne zabave, a jedno od najupečatljivijih izdanja na tom glamuroznom događanju imala je Elizabeth Hurley

Poznata britanska glumica na zabavi u Londonu pojavila se u društvu 22- godišnjeg sina Damiana koji joj iznimno nalikuje.

I dok se on opredijelio za klasično odijelo bijele boje, njegova slavna mama ukrala je svu pozornost u haljini upečatljivog uzorka.

Predstavljena u aktualnoj capsule kolekciji 'Ray of Gold' Roberta Cavallija, talijanskog dizajnera koji je sredinom travnja preminuo u 83. godini, savršeno opisuje njegov prepoznatljivi modni potpis.

Njegova sklonost ka pitonima i kitnjastim životinjskim uzorcima učinila ga je miljenikom modnog svijeta, stoga ne čudi da je njegova estetika zapela za oko i slavnoj Britanki.

Ovog mjeseca Hurley je proslavila 59. rođendan, a na pragu 60-e ne prestaje oduševljavati izgledom i figurom koju na svečanim događanjima najradije ističe haljinama s V-izrezom dekoltea.

Upravo taj detalj krasio je i Cavallijev zebrasti model haljine u kojemu je slavna Britanka zasjenila brojne zvjezdane uzvanice na glamuroznoj zabavi u Londonu.