NA PREMIJERI

Ryan Reynolds nije skidao pogled s Blake, a onda je svojom izjavom iznenadio sve

23.07.2024 u 09:07

Bionic
Reading

Blake Lively i Ryan Reynolds jedan su od najskladnijih, ali i najomiljenijih holivudskih parova današnjice, stoga ne čudi da je takvu pozornost javnosti privuklo njihovo zajedničko pojavljivanje na premijeri novog kino hita 'Deadpool & Wolverine'

Njujoršku premijeru svog najnovijeg filma 'Deadpool & Wolverine'm koja je održana sinoć, glavni glumac Ryan Reynolds iskoristio je i kako bi napokon 'zadovoljiio' javnost i otkrio ime četvrtog djeteta kojeg ima s Blake Lively.

Ryan je na premijeru stigao upravo s Blake, koja je svojim stajlingom ostavila sve bez riječi, pa i njega, zbog čega glumac nije skidao pogled sa svoje lijepe supruge. 47-godišnji Reynolds s pozornice se zahvalio upravo Blake, nahvalivši njezin izgled, a potom je s ljubavlju spomenuo i njihovo četvero djece - pobrojavši James (9), Inez (7) i Betty (4), ali i četvrto dijete Olin.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Otkriveno ime

Naime, otkako se četvrta beba rodila 2023. godine, Blake i Ryan od javnosti su krili spol, kao i ime bebe. Sada je otkriven jedan detalj, ime bebe, no ne i spol.

Upoznali su se 2010. godine uoči snimanja filma ‘Zelena lanterna’, no prvi su put Blake Lively i Ryan Reynolds izašli zajedno tek godinu kasnije, i to na dvostruki spoj. U paru su bili s drugim osobama, no između njih planule su ljubavne iskre, a njihova veza okrunjena je brakom 2012., nakon čega je, s razmakom od nekoliko godina, stiglo i četvero djece.

Ryan Reynolds i Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Vjerojatno najljepše riječi o njihovu braku, ali i voljenom suprugu, Blake je ostavila na stranicama Voguea:

‘Sve što radimo u životu, radimo zajedno. Ako ja snimam film, on mi pomaže da se uživim u lik, a ja isto radim kada on snima. Zajedno biramo namještaj, što ćemo jesti… On je divan pisac i napisao je divne stvari samo za nas. I najbolje od svega, on me poznaje toliko dobro da će mi reći kada nešto ne radim dobro.’