Tammy Reynolds

Blake Lively oduševila u izlasku sa svekrvom: 'Najbolji plus jedan'

11.07.2024 u 11:57

Bionic
Reading

Tammy Reynolds i Blake Lively tandem su iz snova! Nažalost, nije čest slučaj da se svekrva i snaha tako dobro slažu, no s ovim poznatim damama to nije slučaj. Popularna glumica Blake Lively puna je komplimenata na račun majke njezinog supruga Ryana Reynoldsa, a druže se čak i kad njega nema u blizini

Blake Lively i Ryan Reynolds jedan su od onih holivudskih parova kojima se divimo. Osim što je njihov 12-godišnji brak prošao bez ikakvih skandala i šuškanja o prevari, kroz cijelo to vrijeme svjedoci smo njihove dobre bračne energije i skladnog odnosa. Da je obitelj skladna pokazuje i činjenica da se glumica i nasamo druži sa svojom svekrvom, a povela ju je i na svoju projekciju filma.

Na projekciju je stiglo 2500 najvećih i najsretnijih obožavatelja filma koji su uspjeli ugrabiti ulaznicu za tu ranu projekciju filma koji izlazi tek u kolovozu, a prikazivanju filma 'Završava s nama' u Grapevineu u Teksasu prisustvovala je i glumica sa svojom svekrvom.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Blake Lively u dobrim je odnosima sa svekrvom

Tammy Reynolds je, kako kaže glumica, bila najbolja pratnja te večeri, a zajedničke fotografije Lively je objavila na Instagramu.

'U 20 godina bavljenja ovime, mislim da nikada nisam doživjela ništa poput iznenađenja 2500 obožavatelja s ranim pregledom filma', napisala je popularna glumica na društvenoj mreži otkrivši da je ekipa koja stoji iza filma složna i uzbuđena zbog skorog izlaska filma.

Galerija fotografija koje je objavila uključuje i fotke na kojima pozira s kolegama iz filma Isabelom Ferrer i Brandonom Sklenarom, kao i Colleen Hoover, autoricom hit knjige prema kojoj se film temelji.

Za ovu posebnu prigodu glumica je odjenula tako jednostavnu kombinaciju, no već se više puta pokazalo da se jednostavnost treba znati nositi. Uz trendi majicu nalik potkošulji, Lively je odjenula efektne skupocjene traperice s prorezima koje su od kombinacije napravile show.

BLAKE I RYAN

Nakon 11 godina braka i četvero djece i dalje su zaljubljeni kao prvog dana

Pogledaj galeriju