SEKSI KOMPLETIĆ

Mariah Carey otkrila sve svoje draži

04.06.2013 u 17:18

Bionic
Reading

Odjevena u oskudni bijeli kompletić, Mariah Carey nastupila je na ljetnom festivalu u New Jerseyju te pokazala kako od mladenačke i izazovne odjeće nema namjeru odustati, a na vitkoj liniji pozavidjeli bi joj mnogi

Iako njezin nastup na ljetnom festivalu u New Jerseyju nije bio najavljen, 43-godišnja pjevačica Mariah Carey pridružila se na pozornici R&B pjevaču Miguelu s kojim je otpjevala hit 'Beautiful'. Osim glasom, poglede na sebe, Mariah je prikovala i stasom.

Naime, na pozornicu je stupila odjevena u kratke bijele hlačice, mrežaste čarape, vrtoglavo visoke šljokičaste štikle, a u prvi plan je stavila svoje bujne grudi. Kratku i usku bijelu košuljicu je raskopčala i svezala iznad pupka te nabacila mini gornji dio badića, što je rezultiralo potpuno seksi lookom.

Poslije nastupa mnogi su komentirali kako 43-godišnja Mariah Carey izgleda sve bolje što je starija. Osim raskošnog poprsja, Mariah je pokazala i ravan trbuh na kojemu se jasno ocrtavaju mišići, vitke noge i zamaman stas na kojemu bi joj pozavidjele i dvostruko mlađe kolegice.