PLANETARNI TRANZIT

Mars je u Biku, a to će se najpovoljnije odraziti na Djevice, Jarce, Ribe i Rakove

08.06.2024 u 08:20

Bionic
Reading

Nakon što se 9. lipnja preseli iz Ovna u Bika, planet akcije, agresije i inicijative promijenit će energiju kojom utječe na nas. Dok Mars u vatrenom Ovnu navodi na nagle reakcije i odluke, u stabilnom Biku postaje tromiji i potiče nas da razmislimo prije nego što djelujemo

Marsovo putovanje Bikom nadahnut će mnoge od vas da odredite konkretne dugoročne ciljeve za čije su dosezanje potrebne strpljivost i ustrajnost. Budući da je Bik povezan s drugom kućom, koja između ostalog regulira financije, imovinu i materijalnu sigurnost, ta će polja postati osobito zanimljiva. Planovi za povećanje prihoda bit će realniji i promišljeniji nego inače. Iako će u prvoj fazi biti spori, kad se zahuktaju, sigurno i neumoljivo napredovat će prema ostvarenju.

Pogledaj detaljni horoskop

Obogaćen Bikovom energijom, Mars će u idućih šest tjedana podsjećati na buldožer, koji nije brz, ali prelazi preko svega što mu stoji na putu. Astrološka kombinacija Marsa i Bika u životima pojedinaca ukazuje na suzdržanost prema protivniku dok ne prijeđe granicu tolerancije. Tko bude imao nesreću da potroši tuđe strpljenje, suočit će se s gnjevom razjarenog bika.

Tijekom boravka Marsa u Biku ljudi će općenito biti manje skloni izlaganju rizicima i promjenama, težeći utabanim i provjerenim stazama. Budući da je Bik povezan s putenošću, a Mars sa strašću, ovo razdoblje, koje će trajati do 20. srpnja, samcima može uroditi intenzivnim romantičnim vezama, kao i obnavljanjem ljubavne iskre u postojećim odnosima.

  • +5
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Mars u Biku najpovoljnije će se odraziti na Djevice, Jarce, Ribe i Rakove. Za same Bikove utjecaj će biti dvojak jer će ih učiniti agresivnijima, što je uvijek mač s dvije oštrice. Škorpionima, Vodenjacima i Lavovima ovaj planetarni tranzit neće najbolje sjesti. Njihova tipična strategija sastojat će se od nefleksibilnosti, svojeglavosti i sklonosti primjeni sile u pogrešnom trenutku i prema pogrešnom protivniku.

Jessica Alba je Bik, rođena je 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: DYLAN TRAVIS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA