U TRENDI TRAPERICAMA

Melania Trump s odmora se vratila u modnom izdanju u kojem je rijetko vidimo

04.02.2019 u 10:06

Bionic
Reading

Melania Trump vratila se s kratkog odmora koji je provela s obitelji u njihovu ljetnikovcu Mar-a-Lago na Floridi, a povratak u Bijelu kuću nije mogao proći bez fotografa koji su lijepu prvu damu slikali u ležernom, a opet vrlo ženstvenom izdanju

Predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump sa sinom Barronom proveli su vikend u njihovu ljetnikovcu Mar-a-Lago na Floridi, koji je Trump kupio još 1985., a koliko voli ondje boraviti, govori i činjenica da se luksuznog imanja nije odrekao ni u jednom od svoja dva razvoda.

Melania je za putovanje u Palm Beach odabrala elegantan smeđi kaput s dvostrukim kopčanjem (26.000 kuna), koji je dizajnirala proslavljena srbijanska dizajnerica Roksanda Ilinčić, uskladivši ga s visokim čizmama na petu u istoj nijansi s potpisom brenda Gianvito Rossi, čija cijena iznosi nešto više od 10.000 kuna, a skupocjenom stajlingu od preko 100 tisuća kuna najviše je doprinijela crvena Hermesova torba Birkin, čija cijena iznosi oko 77.000 kuna.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

48-godišnja prva dama se za povratak u Washington odlučila za jednako ženstvenu varijantu, no umjesto haljina i suknji, ovog puta odabrala je ležerne plave traperice ravnog kroja, visoko rezane iznad gležnja, u kojima je rijetko kad imamo priliku vidjeti. Sličan model nedavno je lansirao i high street gigant Topshop te je već postao jedan od najtraženijih komada.

Melania je uskladila traperice s tamnoplavom vestom, dugačkim kaputom u istoj nijansi te štiklama sa špic vrhom, kojih se ne odriče čak ni za vrijeme privatnih putovanja.

Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia