PRVA DAMA U TENISICAMA

Michelle Obama na meti zbog neočekivanog modnog odabira

22.08.2016 u 12:26

Bionic
Reading

Prva dama Amerike Michelle Obama poznata je svojem elegantnom stilu odijevanja, a čak i kada isfura sportski look s tenisicama, ne djeluje ništa manje šik i ženstveno

Michelle Obama vratila se s obiteljskog godišnjeg odmora u Bijelu kuću, a njezin mladenački stil odijevanja jednostavno nije mogao proći nezapaženo.

Kao supruga američkog predsjednika Baracka Obame, prva je dama u osam godina u Bijeloj kući oduševljavala besprijekorno biranim haljinama za svečana događanja, ali i trendi krpicama kada god je mogla biti nešto ležernije odjevena.


Čini se da je, pak, pred kraj odlaska iz Bijele kuće odlučila biti još opuštenija pa se s godišnjeg odmora vratila u lepršavoj haljini koju je kombinirala s tenisicama. Uz kćeri Sashu i Maliju, koje su također nosile trendi outfite, Michelle je za neke djelovala i previše ležerno.


Tako su na društvenim mrežama osvanuli i pogrdni komentari, dok drugi podržavaju prvu damu u tenisicama. U svakom slučaju, za Michelle je to najopušteniji stajling do sada jer, osim platformi i tek ponekad balerinki, nismo je viđali u toliko urbanim kombinacijama poput ove s haljinom i tenisicama. Iznenađenje ovim stilom možda je bilo tako veliko jer je za odlazak na godišnji odmor bila odjevena upravo suprotno - nosila je plavu upečatljivu haljinu Tory Burch s crvenim detaljima i skupocjene sandale Fendi.