PRIVATNE FOTKE

Misteriozna ljubav Pippe Middleton

14.02.2013 u 09:28

Bionic
Reading

Nakon što je talijanski magazin Chi, u vlasništvu bivšeg, osramoćenog premijera Silvija Berlusconija, objavio fotografije trudne Kate Middleton u bikiniju te izazvao zgražanje i bijes Buckinghamske palače, Talijani, čini se, ne odustaju od nerviranja kraljevske obitelji

Chi je objavio fotografije Kateine sestre, Pippe Middleton, kako drži za ruku misterioznog muškarca.

Fotografije su snimljene tijekom njezinog privatnog odmora na karipskom otočju na kojem su prvo uživali William i Kate, a kasnije su im se pridružili Carole i Michael Middleton te Pippa i James.

Talijanski tabloid Chi već je izazvao zgražanje britanske javnosti objavivši fotografiju umiruće princeze Diane, a nakon slike vojvotkinje s trudničkim trbuhom i naslovom 'Kate i William na medenom mjesecu - za troje', sada ponovno nervira fotografijama preplanule Pippe.

Mlađa seka šeće se plažom u bikiniju s nepoznatim muškarcem i drži ga za ruku. Chi navodi da je riječ o 37-godišnjem Jamesu Matthewsu, bogatom poduzetniku s kojim se počela viđati još prije Božića.

Međutim izvor blizak Matthewsu demantirao je da je on na fotografijama, sugerirajući da Pippa ima novog muškarca u životu.