bermude se vraćaju

Mnogima omražene ljetne hlače vraćaju se na modnu scenu: Evo kako ih nositi

31.05.2024 u 08:45

  • +2

Emily Ratajkowski

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Julia Roberts zablistala je u Guccijevim bermuda krajem prošle godine, nedavno ih je nosila Raquel Mauri, a sada je u njima osvanula i trendseterica Emily Ratajkowski

Zbog kroja koji nije osobito laskav za žensku siluetu, bermude nikad nisu stekle veliku popularnost na modnoj sceni, ali ako je suditi prema izdanjima trendseterice Emily Ratajkowski, ove sezone ipak bismo ih mogli nešto češće viđati u street style kombinacijama.

Lijepa manekenka i prošlog ljeta često je nosila traper bermude u raznim stajlinzima za šetnju gradom, a sada smo ulicama New Yorka prošetala u laganim, pamučnim hlačicama sive boje.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Da se ove hlače vraćaju u fokus trendseterica nedavno je potvrdila i Raquel Mauri, a supruga Ivana Rakitića nosila je laneni model krem boje, usklađen s pripadajućim sakoom i bijelim tenisicama.

Ratajkowski je svoje bermude nosila u ležernijem stilu, kombinirajući ih s majicom posvećenom Stormy Daniels, porno glumici koja se sudi s američkim predsjedničkim kandidatom Donaldom Trumpom zbog navodnog podmićivanja i zahtijevanja šutnje.

Time joj je suptilno poslala poruku podrške pa cijeli stajling podigla mladenačkim Vans tenisicama crvene boje - pomalo zaboravljenim modelom koji se u tišini vraća na modnu scenu.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ratajkowski je tenisice iste crvene nijanse, s potpisom Pume, nosila i dan ranije kada ih je vješto uskladila s predivnom bijelom haljinom čipkastih detalja, pokazujući nam koliko dobro tenisice ove jarke boje izgledaju u spoju s ljetnim kombinacijama neutralnih tonova.

jedna je cindy

Gradske ulice kao modna pista: Ovo je najelegantniji i tako laskav model traperica

Pogledaj galeriju