MODNI MARATON

Modna ikona pokazala četiri sjajna outfita u samo 24 sata

14.05.2015 u 19:01

  • +4

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Britanska glumica Sienna Miller još je jednom opravdala status modne ikone, pokazavši četiri sjajna outfita u samo 24 sata

Plavokosa glumica ove godine je u žiriju Filmskog festivala u Cannesu, što znači da će svi zaljubljenici u modu narednih nekoliko dana uživati u njezinim modnim eskapadama. Da Sienna misli ozbiljno kad je moda u pitanju, pokazala je već odlazeći na Azurnu obalu - paparazzi su je uhvatili u londonskoj zračnoj luci, u kojoj je održala mini modnu lekciju o tome kako putovati sa stilom.

Za let do Nice, poput prave holivudske dive, odabrala je zanimljiv pleteni top asimetričnog kroja s potpisom Stelle McCartney, a kombinirala ga je s uskim crnim hlačama do gležnja te look upotpunila trendi natikačama s petom od brušene kože u boji konjaka, dok je sve nužne stvarčice nosila u bež torbi iz lanca ulične mode Kurta Geigera. Neobavezan izgled dobio je dozu glamura zahvaljujući velikim tamnim sunčanim naočalama i crvenom ružu.

Došavši u Cannes, Sienna se presvukla u tamnoplavi kombinezon širih nogavica s potpisom francuske modne kuće Celine, uz koji je nosila ravne natikače Robert Clergerie, a ležeran look upotpunila je sunčanim naočalama šarenog okvira s potpisom Stelle McCartney i torbom brenda Alexander McQueen.

Modni maraton nastavila je i pri prvom službenom predstavljanju članova žirija ovogodišnjeg kanskog festivala. Za tu prigodu zgodna glumica odjenula je prekrasnu haljinu s potpisom Balenciage, koja je isticala njezinu vitku figuru. U sivoj haljini trendi midi dužine sa zanimljivim diskretnim printom, crnim minimalističkim sandalama s remenčićima te savršenom frizurom i šminkom Sienna je bila oličenje sofisticiranog glamura.

Večernja premijera filma 'La Tete Haute' bila je prilika za novi modni odabir, a Sienna je i taj put ostala vjerna francuskoj modi, i to Lanvinu. Tamnoplava toaleta na jedno rame savršeno joj je pristajala, a s crvenim ružem i ležerno skupljenom kosom na zatiljku te bezvremenskom elegancijom podsjetila je na holivudsku ikonu, monegašku princezu Grace Kelly.

Iako je nemoguće ne primijetiti njezin urođen dobar modni stil, po kojem je donedavno bila poznatija nego po većim filmskim ostvarenjima, Sienna ne krije to da su joj se prioriteti u životu odnedavno promijenili i da se zapravo nimalo ne zamara modom.

'Ne znam koji su uopće trenutačni modni trendovi! Otkad sam rodila kćerku Marlowe, jednostavno ih nemam vremena pratiti. Volim modu, ali nisam njome opsjednuta. Volim posao, svoj stil, ali ne mislim samo o njemu iako neki ljudi žele vjerovati u suprotno. Ne budim se ujutro s mišlju 'hmmm, kakva sam ja ikona!'', rekla je Sienna nedavno u razgovoru za Le Figaro