STYLING ZA PET

Modna ikona zablistala u krpicama dizajnera makedonskih korijena

07.04.2016 u 11:00

  • +3

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Među poznatim uzvanicima koji su bili na gala večeri luksuznog brenda Montblanc Olivia Palermo potrudila se zasjati u najboljem svjetlu pa je opet plijenila pažnju odličnim stylingom

Iako ne zazire od boja i takve su joj kombinacije uvijek pun pogodak, za crveni tepih u New Yorku slavna je stilistica bila u potpuno crnoj kreaciji.

Uz supruga Johannesa Huebla u klasičnom smokingu, inače manekena porijeklom iz Njemačke, Olivia je izgledala besprijekorno, a zajedno su vjerojatno bili najljepši par na svečanoj večeri prestižnog brenda.

Suknja s rasporkom naprijed te sjajni top, koji je stvoren od valovite forme i pomalo podsjeća na nekad vrlo popularni peplum, ima potpis dizajnera makedonskog porijekla Tonija Matičevskog.

Maticevski je jedno od najpoznatijih imena australske modne scene, a njegove kreacije prepoznatljive skulpturalne siluete osim Olivije Palermo obožavaju i Solange Knowles, Leighton Meester, Beyonce, Kim Kardashian i brojen druge slavne ljepotice.

Poput kreacije koju je odabrala ova poznata fashionistica, njegov je dizajn jednostavnih linija obogaćen asimetričnim krojevima i volumenom pa je u raznim kombinacijama suknji, haljina ili hlača vrlo lako pronaći ženstven i nosiv komad.

Uz bundicu, kojom je u svome stilu dodala malo glamura, Olivia se odlučila za prelijepe Guccijeve štikle dok torbica ima potpis Karla Lagerfelda