SAN SVAKE ŽENE

Modna slabost poznatih Hrvatica na crvenom tepihu

24.02.2017 u 07:00

Slavne Hrvatice u šik cipelama

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sarah Dombre i Ino Zeljak

Bionic
Reading

Otvorenje Kaptol Boutique Cinema zainteresiralo je mnogobrojne poznate dame s naše društvene scene te su iskoristile večernji izlazak da bi pokazale koliko uživaju u modi i da se znaju lijepo dotjerati

Osim osebujnih modnih izričaja, pojedine poznate Hrvatice za dolazak u novotvoreno lasersko kino odabrale su upečatljive cipele pa još jednom pokazale da idu u korak sa slavnim ljepoticama koje iste ili slične modele biraju za šetnju crvenim tepisima. Branka Krstulović, supruga vlasnika Blitz Cinestar kina, na svečanom je otvorenju tako zablistala u punom sjaju.

Elegantnu Balmainovu haljinu naglasila je jednim od najtrendi modela cipela, a on već dugo suvereno vlada među poznatim damama. Minimalistički model od baršuna istovremeno je elegantan, zavodljiv i prigodan za ovakvu svečanost.

Mlada mama Kristina Bradač također se dotjerala i malo opustila od majčinskih obaveza. Jasno se vidi da joj majčinstvo godi, a lepršavu i romantičnu kreaciju upotpunila je bajkovitim modelom cipela Sophije Webster, ukrašenim prepoznatljivim leptirovim krilima.

Ništa manje nije bila glamurozna ni supruga poznatog nogometaša Boška Balabana, Iva, blistajući u seksipilnoj haljini otvorenih leđa i srebrnim štiklama s crnim detaljima.

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović odabrala je romantičnu haljinu od čipke, a torbom Pierce otkrila je da itekako prati modne trendove, ali u fokusu njezinog stajlinga ipak su bile otkačene cipele na vezanje sa zlatnom petom. A otkačene i upečatljive cipele pokazale je i umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi, poznata po svome jedinstvenom avangardnom i pomaknutom stilu odijevanja, te je, kao i uvijek, plijenila pažnju odvažnim stajlingom.