BLISTA NA TURNEJI

Modna tajna otkrivena na Twitteru: Ovim damskim stajlingom Kate Middleton je iskopirala kraljicu Elizabetu

25.03.2022 u 11:09

Bionic
Reading

Posljednjeg dana boravka na Jamajci, Kate Middleton i princ William nazočili su vojnoj paradi, a zadivljujuća bijela haljina od čipke kakvu je nosila britanska miljenica evocirala je vintage uspomene na Njezino Veličanstvo, kraljicu Elizabetu

Kako su istaknuli na profile Royal Wikipedia na Twitteru, haljina s potpisom Alexandera McQueena kakvu je Kate nosila na vojnoj paradi na Jamajci zapanjujuće je slična onoj kakvu je kraljica Elizabeta godine 1954. nosila na vrtnoj zabavi u Australiji.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

‘Skromna’ haljina ispod koljena viđena na Kate stiže s četvrtasti izrezom ovratnika i pojasom oko struka, a vješto ju je spojila s bijelim salonkama i širokim šeširom Philipa Treacyja u znaku cvjetnog obruba.

U svoj stajling viđen na Jamajci Kate je uključila još jedan sentimentalni štih - bisernu narukvicu princeze Diane i naušnice s dijamantima i biserima posuđene od kraljice.

Vojnu paradu na Jamajci, Kate i William napustili su u Land Roveru s otvorenim krovom, baš poput bake i djeda princa Williama 1953. godine u sklopu tadašnje turneje po zemljama članicama Commonwealtha.