PERKOVIĆ, BULJ, SOBOL...

Modni kurioziteti u Hrvatskom saboru

03.12.2015 u 15:49

Modni kurioziteti iz saborskih klupa

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Neuspješna konstituirajuća sjednica Hrvatskog sabora okupila je zastupnike, a među nekim dobro poznatim licima svojim su se modnim odabirima istaknula i neka nova, poput bacačice diska Sandre Perković i Mire Bulja

Saborski zastupnici u punom su broju stigli na sjednicu, a iako se većina drži strogog poslovnog kodeksa odijevanja, neki među njima su se ipak malo modno zaigrali, no budući da su u saborskim klupama prvi put, to im možemo oprostiti.

Pozornost je plijenio zastupnik s Mostove liste Miro Bulj koji je strogi poslovni styling upotpunio neobičnim modnim dodatkom – sinjskom kapicom, jako sličnoj ličkoj kapi.

Modnim odabirom nije se proslavila ni naša proslavljena atletičarka, sjajna bacačica diska Sandra Perković koja je u Sabor ušla s liste Milana Bandića. U saborske klupe zasjela je u izdanju kakvo bi bilo primjerenije večernjem neformalnom izlasku. Mlada sportašica na Gornji grad je stigla u uskoj kožnoj suknji i sivkasto-smeđoj pripijenoj majici okrugla izreza čime je naglasila raskošnu ženstvenu figuru.

No zato je modnu lekciju iz elegantnog i decentnog odijevanja održala saborska zastupnica SDP-a Ingrid Antičević Marinović koja je kao i uvijek bila dotjerana od glave do pete.

Crne hlače klasična kroja i sako zavrnutih rukava osvježila je košuljom prljavobijele boje i crnom mašnom ispod vrata, apsolutnim modni hitom ove sezone. Za sličan styling odlučila se i njezina stranačka kolegica Gordana Sobol koja je na poslovni crni kostim koji se sastoji od suknje i sakoa također odjenula bijelu košulju s trendi crnom mašnom.