KAKAV GAF!

Modni neugodnjak: U istoj haljini na istoj večeri

08.12.2015 u 13:16

Bionic
Reading

Gala večera održana u njujorškom Lincoln centru u čast modne kuće Valentino okupila je brojna poznata imena iz svijeta mode i showbiza, među kojima su bile Keira Knightely, Olivia Palermo, Diane Kruger i Liv Tyler

Večera je održana u čast kreativnih direktora slavne talijanske modne kuće Marije Grazije Chiuri i Pierpaola Picciolija, kojima je Keira Knightley uručila The Women's Leadership Award.

No prave zvijezde gala večere bile su Valentinove prekrasne haute couture haljine u kojima su zasjale poznate ljepotice i dobre prijateljice slavnog dizajnera, među kojima se isticala modna ikona Olivia Palermo odabravši bajkovitu crnu zatvorenu opravu sa zlatnim detaljima.

Zatvorenom crnom haljinom s diskretnim cvjetnim printom dičila se Liv Tyler dok se za ekstravagantniju, dugu i bogato ukrašenu kreaciju inspiriranu paunima odlučila Diane Kruger. Plavokosa glumica poznata je po sjajnom modnom ukusu, a ni ovaj put nije razočarala pojavivši se u bogato ukrašenoj haljini s ogrtačem te s upečatljivim nakitom.

Puno diskretniji look za tu je prigodu odabrala kći kontroverznog američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, prelijepa Ivanka, a sjajno je izgledala u jednostavnoj crnoj haljini koja je isticala njezinu figuru, na kojoj se nije dalo naslutiti da je lijepa plavuša u drugom stanju i da čeka svoje treće dijete.

Crnu eleganciju na gala večeri razbila je bogata nasljednica Nicky Hilton odabravši upečatljivu plavu haljinu s narančastim detaljima, no nije bila jedina jer se u njoj pojavila i Dee Ocleppo, supruga američkog dizajnera Tommyja Hilfigera. Ipak, modni faux pas dviju slavnih dama nije im pokvario glamuroznu večer.