ŽUTA DOMINACIJA

Modni obračun Kate Middleton u kraljevskoj loži

08.07.2016 u 14:05

Bionic
Reading

Britanska princeza Kate Middleton predah od dužnosti odlučila je potražiti na polufinalnom teniskom meču Serene Williams i Ruskinje Elene Vesnine na Wimbledonu, a pažljivo ga je pratila u već viđenoj, ali upečatljivoj haljini do koljena

Poput sestre Pippe Middleton, vojvotkinja od Cambridgea također nije željela propustiti slavni teniski turnir pojavivši se u već viđenoj haljini srpske dizajnerice Roksande. Glavna posebnost strukirane haljine do koljena leži u color blocking tehnici u znaku upečatljive žute i bijele boje u kojoj je s lakoćom zasjenila uzvanice u kraljevskoj loži.

Haljinu koju je prvi put nosila u službenom posjetu Australiji 2014. godine ovaj put upotpunila je omiljenim nude cipelama u špic Ruperta Sandersona i modnim dodacima poput skupocjenog sata i visećih naušnica koje su izvirivale iz klasične valovite frizure, kojoj Kate često pribjegava.

Zahvaljujući boji haljine vojvotkinja se isticala u VIP loži prepunoj uzvanika plave krvi. Njezina jednako slavna sestra Pippa Middleton, kao velika ljubiteljica sporta, nije propustila nekolicinu teniskih mečeva pritom posežući za upečatljivim haljinama koje je Kate ovaj put nastojala nadmašiti.

Britanska miljenica često se može vidjeti u haljinama srpske dizajnerice Roksande Ilinčić, a one su privukle i zvijezde poput glumica Blake Lively i Sienne Miller.

Da joj se osobito sviđaju color blocking haljine srpske dizajnerice, Kate je potvrdila na višednevnoj proslavi kraljičina 90. rođendana, na kojoj se pojavila u Roksandinoj haljini roza i baby blue boje, a krojem ne odskače od one viđene u polufinalnom teniskom meču.