VIZUALNI POGODAK

Modni trikovi slavnih koji će vaše noge učiniti dužima

09.04.2016 u 09:37

Modni trikovi slavnih trendseterica

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Vjerovali ili ne, postizanje vizualno dužih nogu itekako je dostižno i jednostavno. Tome dovoljno govori u prilog nekoliko stilističkih trikova slavnih djevojaka

Čizme iznad koljena

Uske čizme koje se penju sve iznad koljena vaše će noge vizualno učiniti dužima i tanjima, stavljajući veću pozornost na gornji dio tijela. Ako se odlučite za ovakav model čizama, pobrinite se da ne ostavite veliku prazninu između čizama i ruba odjevnog komada poput suknje ili haljine.

Solemates: Short skirt, meet tall boots. Shop the link in our bio. #inourshoes

Fotografiju objavljuje Stuart Weitzman (@stuartweitzman)

Suknja s velikim prorezom

Ako tražite brz način na koji ćete svoje noge učiniti savršenima, bacite pogled na megapopularnu Beyonce i odaberite suknju s većim prorezom. Razlika između ovakve siluete suknje i one midi dužine primjerice jest ta da suknje s većim prorezom vizualno ne skraćuju noge. Umjesto toga, ovakav model suknje stvorit će čistu liniju tijela pružajući mu laskav izgled.

Laskajuće trapezice

Kada govorimo o trapericama, model sa širim nogavicama koje sežu do poda najbolja je opcija za postizanje vizualno laskave figure. Naravno, riječ je o trapezicama koje su ove sezone velik hit. Ako su dovoljno duge da se vaš odabir visokih potpetica tek nazire ispod nogavica, noge će vam izgledati kao da nemaju kraja.

Uskočite u visoke cipele nude nijanse

Ljepota modela visokih potpetica nude nijanse leži u tome da će vaše noge vizualno učiniti dužima. I dok je slavna Gigi Hadid svoj par nude cipela kombinirala sa skinny modelom trapericama, možete isprobati vizualne čari ovih cipela u kombinaciji sa suknjom koja završava tik iznad koljena ili onom većeg proreza.

#pastel #fashion #preety #costarica #fashionable #puravida #nudeheels #girls #outfits #ootd

Fotografiju objavljuje Teen Fashion (@o.o.t.d29)