BEZ GREŠKE

Modni zaokret: Lijepa kraljica umjesto skupih krpica odabrala Zarinu košulju od 180 kuna

30.08.2018 u 15:28

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania redovito se nalazi vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a svoju je titulu kraljice stila potvrdila puno puta odličnim modnim izdanjima

Iako je poznata kao ljubiteljica skupocjenih krpica pa u njezinoj garderobi prevladava odjeća renomiranih dizajnera, prilikom posjeta Ajlounu u Jordanu gdje se susrela sa ženskom udrugom Al Kifah koje su 2004. pokrenule farmu organskih proizvoda, lijepa je kraljica odabrala jednostavnu bijelu košulju s ukrašenim rukavima iz svima pristupačnog high street brenda Zara, koja košta svega 180 kuna.

Zanimljivu kreaciju upotpunila je crnim hlačama i kultnim mokasinama brenda Tod's.

Kraljica Rania koja će 31. kolovoza proslaviti 48. rođendan, ovoga je puta kosu podignula u casual polurep, a kao i obično njezin je make up bio decentan i neupadljiv, naglasivši nježne crte lica elegantne supruge kralja Abdulaha s kojim ima četvoro djece.

Njezin je dnevni look izazvao oduševljenje na Instagramu, a mnogi su je usporedili s još jednom lijepom damom s kraljevskih dvora, španjolskom kraljicom Letizijom.

MODNE IKONE

Ovo su najbolje odjevene dame s kraljevskih dvora

Pogledaj galeriju

Inače, ove godine u lipnju je jordanski kraljevski par proslavio važan dan, 25. godišnjicu braka.

Ispod fotografije koju je tom prigodom objavila na Instagramu je napisala: 'Zahvalna što svaki dan mogu provesti uz tebe. Sretna nam godišnjica.'

  • +14
Melania Trump i kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Par se upoznao na jednoj večeri 1992. godine, a vjenčali su se 10. lipnja 1993. godine u palači Zahran.

Rania je za tu prigodu sve očarala u unikatnoj vjenčanici s potpisom Brucea Oldfielda, rađenoj samo za nju, a od tada javnost sa zanimanjem prati njezine odjevne kombinacije.

Jordanska kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia