SVE SU ODUŠEVILE

Monegaška princeza zbog 30-godišnje kćeri osvanula u ulozi modela

29.05.2024 u 09:59

  • +7

Pauline Ducruet

Izvor: Profimedia / Autor: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / ABACA PRESS / DNPHOTOGRAPHY/ABACA / ABACA PRESS / BERZANE NASSER/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Charlotte Casiraghi nije jedina članica monegaške kneževske obitelji u modnim vodama. Pauline Ducruet, 30- godišnja kći princeze Stéphanie, osnivačica je modnog brenda Alter za koji je, uz slavnu mamu, zablistala u ulozi modela

Monegaška princeza Stéphanie uvijek je spremna dati sebe kada su njezini nasljednici u pitanju. Ovog ponedjeljka, na Instagram profilu brenda Alter, čija je Pauline Ducruet umjetnička direktorica i izvršna direktorica, objavljena je fotografija koja je s razlogom oduševila obožavatelje monegaške obitelji.

Na njoj Stéphanie od Monaka pozira ruku pod ruku sa svojom kćeri, noseći odjeću iz 'Summer Club' kolekcije brenda. Poput kćeri dizajnerice, mlađa sestra princa Alberta za potrebe kampanje odjenula je komad nazvan Brassi Scuba Top izrađen od recikliranog poliamida i elastina, kombiniravši ga s prugastim, crnim hlačama.

Pauline Ducruet nosila je dužu verziju topa, sa detaljem patentnog zatvarača koji seže do pupka, a njegova cijena u web trgovini brenda iznosi 290 eura.

U novoj kampanji brenda Alter također je nastupila i Camille Gottlieb, mlađa kći princeze Stéphanie, odjevena u crne bermude niskog struka, također ukrašene srebrnim detaljem na bokovima.

Brend Alter Pauline Ducruet osnovala je 2018. godine s ciljem prenošenja 'ideala tolerancije, ljubavi i poštovanja prema rodnoj različitosti', kako navodi na službenoj stranici, integrirajući održivi pristup u kreativni proces.