ZNA KAKO

Monica Bellucci sve opčinila u izazovnoj crvenoj haljini

10.02.2017 u 12:09

Bionic
Reading

Monica Bellucci, talijanska glumica koju pamtimo po ulogama fatalnih ljepotica, pojavila se na premijeri opere 'Traviata' u Sevilli u upečatljivoj crvenoj haljini očaravši svojom bezvremenskom ljepotom

Ova mediteranska ljepotica i u 52. bez puno truda može se nositi s puno mlađom konkurencijom. Mama dviju djevojčica bila je zvijezda večeri, ostavivši sve bez daha u dugoj crvenoj haljini otkrivenih ramena i ukrašenoj bogatim volanom. Crvena boja, koju mnoge slavne ljepotice obožavaju u posljednje vrijeme, savršeno je naglasila Monicinu put i lijepe crte lica. Kao i obično, bila je diskretno našminkana, a imala je i svoju prepoznatljivu frizuru s laganim valovima.

  • +2
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: tportal/montaža Mihaela Maras

Ovaj stajling za peticu upotpunila je efektnim clutchem. Bellucci, koja se još kao 16-godišnjakinja počela baviti manekenstvom te ušla u svijet filma, u jednom je intervjuu otkrila da ljepotu nikad nije doživljavala kao teret.

'Ljepota je dar prirode i mora ga se cijeniti. Moj posao glumice jest ljudima poručiti da sam puno više od lijepog izgleda. Svestranost je najljepša odlika glumice', kazala je.

Monica, koja se upisala u povijest kao najstarija Bondova djevojka u filmu 'Spectre' iz 2015. godine, u intervjuu za Daily Telegraph otkrila je da su za njezinu mladolikost zaslužni geni i opušten način života.