ima se čime pohvaliti

Može li bolje: Na Tatjani Dragović i stajling za svaki dan postaje senzacija, a ovakve čizme baš svi žele ove zime

29.01.2023 u 11:56

Bionic
Reading

Kada bivša manekenka Tatjana Dragović objavi fotografiju na Instagramu, to ne može proći nezapaženo. Ovog puta uz besprijekornu liniju pokazala je i vrlo chic modnu kombinaciju za svaki dan. Nema sumnje, ovom stajlingu sigurno nećete proći nezapaženo

Kratki topići, popularno nazvani crop top i traperice visokog struka i širih nogavica, prije nekoliko sezona ušuljali su se u modne ormare i ostali. Kratki topovi pokazali su se nosivim za dnevne i večernje varijante, a, a traperice opuštenog kroja zauzele su mjesto statement komada u dnevnim i vrlo chic kombinacijama.

Upravo je trenutak povratka Y2K estetike bio trenutak da se oprostimo od skinny modela i poželimo dobrodošlicu širim, no ništa manje zavodljivoj varijanti trapera. A uz širi donji do savršeno pristaju uži krojevi gornjih komada jer poigravanje s različitim krojevima djeluje vrlo efektno.

Upravo je to bio odabir i Tatjane Dragović. Atraktivna bivša manekenka odjenula je traperice visokog struka. Klasična plava boja i pomalo nonšalantni kroj djelovali su poput podsjetnice na modele popularne u 90-ima koji posljednjih mjeseci vladaju modnom scenom.

Urban i vrlo chic stajling Tatjana je nadopunila vrlo basic crnim topom koji je u punom sjaju istaknuo njezino vitko i besprijekorno oblikovano tijelo. Casual stajling začinila je vrlo trendi komadima – kratkom crnom jaknom od tvida sa zlatnim gumbima, komadom koji se uvijek iznova vraća na modnu scenu u zimskim mjesecima te čizmama koje su se prije nekoliko tjedana istaknule kao hit model.

  • +3
Baggy traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Radi se i čizmama četvrtastog vrha, a slične modele nose 'it' djevojke i modne influencerice na ulicama New Yorka, Pariza i Milana. Hit model čizama koji savršeno nadopunjuje urbane stajlinge koji su udobni, a pri tome vrlo efektni u ormaru već imaju slavne ljepotice poput Belle Hadid i Irine Shayk.

  • +5
Čizme s četvrtastim vrhom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije