NESKROMNA KIM

Možete li vjerovati s kime se ona uspoređuje?

10.12.2013 u 18:13

Bionic
Reading

Čini se kako Kim Kardashian u posljednje vrijeme muče iluzije, baš kao i njezina zaručnika Kanyea Westa. Naime, slavna reality zvijezda usporedila se ni više ni manje nego s legendarnom Elizabeth Taylor

Teško da prođe i dan, a da Kim Kardashian na društvenim mrežama ne objavi svoju fotku, pretežito u seksi izdanju. Nedavno je njezin zaručnik sam sebe usporedio s božanstvom i vojnicima, a čini se kako sada i Kim pati od sličnih iluzija. Naime, usporedila se sa slavnom Elizabeth Taylor.

Tako je Kim, koja je pala pod najnoviji trend objavljivanja fotografija 'selfie', na Instagramu objavila crno-bijelu fotku na kojoj pozira s ručnikom na glavi i dijamantnim prstenom na ruci, a iza nje se vidi fotografija koju je davno snimila Elizabeth Taylor u istoj pozi. 'Ona mi je idol', napisala je Kim pored fotke i stavila ikonicu dijamantnog prstena.

Slavnu fotografiju Elizabeth Taylor snimio je Herb Ritts u Malibuu 1991., a ona je preminula 2011. u 79. godini života.
Istina je da je pokojna Liz bila velika obožavateljica dijamanata i da su se obje udavale više puta, ali mnogi bi se složili kako tu sve sličnosti prestaju. Naime, Elizabeth je tijekom života snimila legendarne filmove 'Cleopatra', 'Cat on a Hot Tin Roof'i 'Who's Afraid of Virginia Woolf?, a Kim je u svojoj 34. godini najpoznatija po reality showovima u kojima pušta kamere u svoj dnevni boravak i spavaću sobu.