MODNA IKONA

Na fensi zabavu stigla u balerinkama i sve zasjenila

07.06.2016 u 08:53

Bionic
Reading

Tradicionalna vrtna zabava Veuve Clicquot Polo Classic održana u New Yorku privukla je brojna poznata lica iz svijeta showbiza. U moru zanimljivih modnih izdanja istaknula se i ovaj put stilistica Olivia Palermo u romantičnoj boho haljini inspiriranoj 70-ima i zlatnim balerinkama

Zgodna Njujorčanka uspjela je zasjeniti brojne poznate dame, model Jourdan Dunn, glumicu Riley Keough, Rose Byrne..., svojim ženstvenim, ali i udobnim stylingom, sasvim prigodnim za otmjenu vrtnu zabavu.

Lijepa Olivia odabrala je šarenu prozračnu midi haljinu sa šal kragnom, dio ovogodišnje proljetne kolekcije Olivia Palermo+Chelsea28 koju je slavna stilistica kreirala za lanac luksuznih robnih kuća Nordstrom.

'Zimi je dobro nositi malo više boja i imati bazične komade odjeće koje ćete upotpunjavati zgodnim komadima i poigravati se, a sve što vam je potrebno ljeti je - dobra haljina', kaže ova modna ikona.

Haljinu s vlastitim potpisom Olivia je stegnula crno-bijelim remenom brenda Paige koji je svezala u chic čvor. Look je upotpunila reflektirajućim sunčanim naočalama s mačkastim okvirima brenda Le Specs i jednostavnom bijelom pismo-torbicom, a obula je zlatne balerinke brenda French Sole.

Za sebe kaže da je velika obožavateljica modnih dodataka, posebno marama i remenja.

'Mislim da žene ne koriste dovoljno dodatke poput marama ili remena jer oni mogu poboljšati bilo koju kombinaciju', kaže Olivia i otkriva da se uvijek isplati uložiti u remenje drugačijih oblika, boja i tekstura koji u trenu mogu podići i najjednostavniji outfit