ZNA KOMBINIRATI

Na njoj i košulja od 300 kuna izgleda bezobrazno skupo

11.08.2015 u 10:41

Bionic
Reading

Plavokosa glumica slovi kao jedna od najstajliš holidvuskih zvijezda, a njezini outfiti prava su modna lekcija, bez obzira na to je li riječ o street style kombinacijama ili glamuroznim izdanjima. Kate Bosworth jednostavno nikad ne griješi

Na ulicama Los Angelesa glumica je snimljena u odličnoj street style kombinaciji koju je isfurala sa zavidnom lakoćom. Široke traperice i ravne cipelice modela Mary Jane s potpisom brenda Carven, omiljena su joj kombinacija, a u njoj se od ovoga proljeća pojavila puno puta.

Malo kome bi traperice širokih nogavica od tankog jeansa, i to nezahvalne dužine do gležnja, stajale tako dobro kao njoj. Kate ih sjajno kombinira, a ovog puta odjenula ih je na plavu košulju muškog kroja s chic detaljem - džepom drugačijeg dezena.

Dobre modne kombinacije ne moraju nužno biti i bezobrazno skupe, a najbolji dokaz je upravo košulja koju je sjajno uklopila u svoj styling, a košta oko 300-tinjak kuna. Riječ je o modelu iz kolekcije Thakoon for DesigNation koja će se sredinom rujna moći kupiti ekskluzivno u američkom lancu robnih kuća Kohl's. Thakoon Panichgul sedmo je po redu dizajnersko ime koje je s Kohl'om surađivalo na projektu DesigNation, a u kolekciji inspiriranoj Londonom naći će se košulje, veste, haljine i hlače po prihvatljivim cijenama. Prije Thakoona za DesigNation limitirane kolekcije kreirali su Narciso Rodriguez, Derek Lam, Catherine Malandrino, Peter Som, Elie Tahari i Milly.