A GDJE JE KATE

Najljepše žene svijeta skockale se da zadive princa

14.05.2014 u 19:08

Princ William okružen oduševljenim damama

Izvor: Pixsell / Autor: Doug Seeburg/News Syndication/PIXSELL

Bionic
Reading

Kate Moss, Helena Bonham Carter, Cate Blanchet i mnoge druge poznate dame došle su na dobrotvornu večeru koju je organizirao princ William u čast rada bolnice The Royal Marsden

Naime, 31-godišnji princ otvorio je vrata dvorca Windsor kako bi odao čast bolnici koja je specijalizirana za liječenje raka čiji je on predsjednik. Brojne manekenke, glumice i glumci prihvatili su njegov poziv.


Na zabavi nije bila njegova supruga vojvotkinja Kate, no pogleda punih oduševljena nije nedostajalo. Princ je sa svima popričao, fotografirao se i uživao u druženju sa slavnim glumicama i manekenkama. Sve dame izgledale su elegantno u svečanim toaletama.

Još jedna Kate nije mogla sakriti svoju očaranost Williamom. Naime, Kate Moss upijala je i smijala se svemu što on govori.Iako je na zabavu stigla sa suprugom, kroz osmijeh je princa upitala gdje mu je supruga. 'Nije ovdje? Baš šteta', rekla je Kate.

Inače, na zabavi je bilo oko 200 gostiju među kojima i model Cara Delevingne, glumice Emma Watson, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter te fotograf Mario Testino.