BLAGDANSKA INSPIRACIJA

Najljepši stol na uskrsni doručak i ručak

03.04.2015 u 09:20

Bionic
Reading

Uskrs označava i početak proljeća, priroda se budi i sve je u pastelnim bojama pa stoga upravo zelena, žuta ili primjerice narančasta mogu biti glavne nijanse u dekoraciji blagdanskog stola

Za dekoraciju blagdanskog stola najvažnije su pisanice, tradicionalno se stavljaju u košarice ili se njima kite ukrasne grane, a još su ljepše ako ste ih izrađivali zajedno s članovima obitelji.

Za lijepu dekoraciju uskrsnog stola ne treba vam puno više jer malim detaljima s tradicionalnom blagdanskom trpezom uz šunku, kuhana jaja, rotkvice, luk, francusku salatu ili pak pincu, to će biti prekrasan prizor koji će oduševiti ukućane.

Od malih detalja kojima možete uljepšati stol nekoliko ideja vidjet ćete u fotogaleriji. Cvijeće poput tulipana dat će pravu proljetnu notu, dječji radovi s karticama koje možete napraviti s klincima dan prije također će dati poseban štih, a na kraju krajeva, najvažnije je da cijela obitelj bude na okupu te da zajedno provedete Uskrs.

Ako imate goste, možete se potruditi pa uz svaki tanjur napraviti malu dekoraciju. Pisanice možete omotati u proziran materijal i povezati vrpcom tako da ih dočeka kao mali dar dobrodošlice.