APSOLUTNI HIT

Najpopularnija obuća za kojom luduje modni svijet osvojila je i Sonju Kovač

20.04.2023 u 13:52

Bionic
Reading

Sonja Kovač, jedna od naših najpoznatijih influencerica, svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama vrlo rado daje uvid u svoju svakodnevicu

Plavokosa influencerica i najnovijom je objavom na društvenim mrežama dokazala da je dobro upućena u aktualne trendove.

Sonja je na Instagramu pokazala da je trend popularnih mokasinki, odnosno loaferica, nije zaobišao.

  • +5
Sonja Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL

Radi se o modelu obuće koji je unazad nekoliko sezona apsolutni must have, osobito ako se radi o mokasinkama prepoznatljivog dizajna s potpisom talijanskog brenda Prada, kojeg se fashionistice ne mogu zasititi te ih nose u brojnim prigodama.

Modna zaljubljenica, rodom iz Bjelovara, kombinirala je omiljenu Pradinu ravnu obuću robusnih potplata s kratkim svijetloružičastim čarapama, kratkom haljina-košuljom u istom tonu i zanimljivim crnim prslukom, a ovaj odvažni stajling zaokružila je i prestižnom torbicom YSL-a.

Mladenačka frizura i minimalistički make up upotpunili su ovu chic modnu kombinaciju za koju je dobila samo pohvale brojnih obožavatelja.

Ovako dotjerana Sonja je uživala na ručku sa zaručnikom Goran Mandić. 'Red poljupca pa red hrane i - što ti više treba!' poručila je naša poznata influencerica, oduševivši svoje fanove.

Nerazdvojni par dijeli ljubav prema putovanjima, pa su tako prošle godine 'skoknuli' u Las Vegas i Los Angeles, gdje Sonja ima puno prijatelja te je ondje proslavila 38. rođendan.