EVA BLISTA

Nakon medenog mjeseca izgleda bolje no ikad

02.06.2016 u 13:05

  • +7

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Eva Longoria drugi je put stala pred oltar i bračnu sreću okušat će s Joséom Bastonom, a nakon što su se vratili s medenog mjeseca u Kambodži, lijepa je glumica odmah nastavila s poslovnim obavezama i zablistala na premijeri filma 'Lowriders'

Na crvenom tepihu u povodu premijere filma 'Lowriders' u Los Angelesu lijepa Eva Longoria bila je glavna zvijezda događanja. Osunčana od uživanja na plaži, otkrila je ramena i noge u uskoj haljini s potpisom brenda Vatanika.

Sjajna haljina s pojasom i predimenzioniranim ukrasom od satena koji krasi jednu cijelu prednju stranu haljine i podsjeća na mašnu, stajala joj je kao salivena, a seksi look začinila je izazovnim štiklama Azzedine Alaïa.

Džepna venera, kako je često zbog ljepote i nešto nižeg rasta prozivaju u medijima, očito je jako sretna i zadovoljna jer nije skidala osmijeh s lica tijekom poziranja na premijeri. Zvijezda popularne serije 'Očajne kućanice', koje su joj izgleda dale ideju za seriju 'Vraške sluškinje' koju producira, na društvenim se mrežama pohvalila mnogobrojnim fotografijama s vjenčanja i medenog mjeseca, a izgleda da je trenutačno njena prva modna kolekcija koju priprema u drugom planu.

#Honeymoon #Bliss ❤️❤️❤️

Fotografiju objavljuje Eva Longoria Baston (@evalongoria)


Iako se počela baviti modom i jednom prilikom rekla da šije od ranog djetinjstva, izradu vjenčanice prepustila je dugogodišnjoj prijateljici i uspješnoj dizajnerici Victoriji Beckham, a na ovoj je premijeri blistala kao da nastavlja veliko slavlje koje se održalo 21. svibnja u Valle de Bravu.