KAKVI ĆE TO STAJLINZI BITI

Nakon što je smršavjela 32 kg, ima novi cilj

15.08.2016 u 14:39

  • +4

Kim Kardashian

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Starletu Kim Kardashian od idealne težine dijele još dva i pol kilograma, a nakon što se riješila 32 kilograma viška, ponosno pokazuje svoju zanosnu figuru u izazovnim outfitima te najavljuje da joj je cilj imati što manje odjeće na sebi

Slavna starleta Kim Kardashian želi doći do svoje idealne težine od 54 kilograma, a to znači da će morati obnoviti svoju garderobu. Kad dođe do željene kilaže najpoznatija članica klana Kardashian želi stylinge prilagoditi novoj figuri i nositi seksipilniju odjeću no ikad. Prvi zadatak je kupiti što više bodija.

'Uvijek sam voljela bodije. Sad kad sam skoro došla do željene težine, želim nositi što manje odjeće na sebi pa me jako intrigiraju bodiji i pokušavam ih uklopiti u svoje stylinge što češće', kaže starleta koju prate milijuni sljedbenika na društvenim mrežama, a njezini outfiti, koliko god bili na rubu dobrog ukusa, vrlo brzo postaju modni trend.

U razgovoru za časopis People otkrila je da se ne drži tipičnih pravila odijevanja te da joj je vlastiti stil važniji od trenutačnog godišnjeg doba, što donekle objašnjava zašto i usred ljeta paradira u čizmama i kaputima.

I recently went to the Hamptons and had so much fun! All the pics are up on my app!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Unatoč svom neobičnom, a ponekad vrlo bizarnom stilu odijevanja, slavna starleta poznata je po 'Kim efektu', slično kao i Kate Middletom, sve što odjene rasproda se u rekordnom roku.

'Volim vidjeti žene u stylinzima koje sam ja inspirirala. Imam puno sestara i dijelimo si međusobno savjete, ali i odjeću. Volim dijeliti trikove s drugima i reći im gdje sam što kupila i što nosim', Kaže Kim.