CRNA PANTERA

Naomi u Cannes stigla u haljini koju je nosila prije 28 godina - još uvijek joj stoji kao salivena

16.05.2024 u 21:10

Bionic
Reading

Slavni supermodel Naomi Campbell na filmski festival u Cannesu stigla je u crnoj haljini koju je prvi puta odjenula davne 1996. na reviji Chanela kada je predstavljena kolekcija za proljeće/ljeto

Za Naomi Campbell, ili kako joj tepaju, crnu panteru, vrijeme kao da je uistinu odavno stalo jer ova 53-godišnjakinja i dalje stane u odjeću koju je nosila u doba svoje najveće slave. Pokazala je to i na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu gdje je stigla na premijeru filma 'Furiosa: Pobješnjeli Max saga' i to u haljini modne kuće Chanel koju je prvi puta nosila davne 1996. godine.

Riječ je o crnoj poluprozirnoj haljini sa svjetlucavim elementima i naramenicama ukrašenim biserima, koje padaju, a koja se našla u njihovoj kolekciji za proljeće/ljeto 1996.

Ovoga je puta Naomi Campbell uz haljinu odjenula crne salonke na petu dok je od modnih dodataka imala tek viseće dijamantne naušnice.

Da izvadi ovu haljjinu iz svog ormara Naomi je nagovorio njezin prijatelj Law Roach, koji je stilizirao njezino sjajno izdanje za Cannes.

  • +4
Naomi Campbell Izvor: Profimedia / Autor: Boyer / KCS Presse / Profimedia

Njezino pojavljivanje ostavilo je, bez puno pretjerivanja, sve bez teksta jer joj haljina uistinu pristaje kao salivena i u prvi plan stavlja njezine obline.