ZVIJEZDA VEČERI

Naša lijepa glumica zasjala poput holivudske dive na crvenom tepihu

18.07.2017 u 12:38

Bionic
Reading

Domaća glumica Judita Franković, koja se često nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica, oduševila je pojavom u raskošnoj haljini na svečanom otvaranju 64. izdanja filmskog festivala u Puli

Glumica Judita Franković ponovno je pokazala da zna kako biti zamijećena. Na crvenom tepihu filmskog festivala u Puli pojavila se u raskošnoj haljini boje bjelokosti koju je nosila s lakoćom i sasvim neopterećeno.

Da obožava spajati nespojivo, dokazala je nošenjem crnog grudnjaka koji tanke naramenice haljine nisu uspjele sakriti i torbicom s dodatkom marame bogatog printa.

Svečano izdanje za hod po crvenom tepihu zaokružila je visećim zlatnim naušnicama, punđom i gotovo neprimjetnim make-upom.

Judita Franković Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

'Uvijek kažem da mi je teško opisati vlastiti stil. Nisam u tom smislu od riječi, ja nosim pa, eto, drugi neka pišu. Naravno, to onda nekada eskalira u neke širine za koje ne znam jesu li mi potrebne, ali OK, meni je odjeća način izražavanja. Mislim, ne opterećujem se puno time', svojedobno je izjavila Judita koja, osim u modnom segmentu, bilježi uspjehe u glumačkoj karijeri. 

  • +5
Poznati na otvorenju i projekciji 64. pulskog filmskog festivala Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL