IZVELA MAĐIONIČARSKI TRIK

Naša voditeljica si zabranila šoping, pa kupila stan

04.03.2014 u 12:03

Bionic
Reading

Nakon što je dobila posao iz snova lijepa voditeljica odlučila je uložiti u svoju prvu nekretninu koju ne bi mijenjala ni za što

Voditeljica Eurojackpota Hrvatske Ecija Ivušić ima sreće i u poslovnom i u privatnom životu. Naime odlučila je uložiti u svoju prvu nekretninu jer se bojala da će potrošiti sav novac na cipele.

'Kod mene sve u životu ide principom glavom kroz zid. Nisam osoba od velikih planiranja i osobnih planova tipa 'gdje se vidiš za 10 godina', tako da mi se i ova investicija dogodila neplanirano i ostvarena je u rekordnom roku. Ima jedna epizoda 'Seks i grada' u kojoj Carrie zaključi da je potrošila para i para za cipele, a nema gdje živjeti. Shvatila sam da me ubrzo čeka slična sudbina ukoliko ne smanjim rate u omiljenoj trgovini i ne blokiram internetski šoping. Tako da sam zaključila da je vrijeme za osamostaljivanje', rekla je Ecija, šaleći se da je prodala dušu banci, a sudužnici su joj roditelji koji joj u ovoj odluci daju veliku potporu.

'Potraga za stanom bila je idealna. Bila je to ljubav na prvi pogled te jedan jedini stan u koji sam ušla i znala da je moj. Uvijek su mi se sviđale ljubavi na prvi pogled i jedino njih i priznajem - u svim sferama života. Tako da sam trenutno jako sretna iako sam izgubila živce zbog birokratskih procedura i prepreka. Sad je to iza mene i trenutno uživam u uređenju svog stančića i ne bih ga mijenjala ni za kamion novih louboutinki', šali se Ecija.