KAIA GERBER

Nasljednica Cindy Crawford pokleknula pred čizmama koje ili volite ili mrzite

03.02.2021 u 14:12

Bionic
Reading

U svijetu it djevojaka današnjice, kćer supermodela Cindy Crawford istaknula se kao jedna od najvećih obožavateljica kultnih tenisica starki koje je ovih dana zamijenila u prilog nošenju čizmi oko kojih se godinama lome koplja

Tople i prepoznatljive čizme od ovčjeg krzna spotpisom američkog brenda Ugg Australia posljednjih godina postale su predmetom brojnih modnih debata, no njihovu popularnost nitko ne može osporiti.

U 2020. godini obilježenoj pandemijom, modna tražilica Lyst uvrstila je na popis najpoželjnijih modnih komada godine u kategoriji ženske mode. Prema prikupljenim podacima Lysta, omražene uggsice na mjesečnoj razini ostvaruju 95 tisuća pretraživanja kupaca na stranicama modnih trgovina.

  • +3
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon manekenki Irine Shayk, Gigi Hadid i američke glumice Hilary Duff, mlađahna Kaia Gerber također nije odoljela nižoj verziji omraženih čizmi od ovčjeg krzna. Njezin odabir pao je na klasičnu verziji u boji konjaka kojom je zaokružila svoje casual izdanje u sportskom duhu.

Na ulicama Los Angelesa i u društvu svog kućnog ljubimca, 19- godišnja Kaia Gerber osvanula je u kombinaciji blijedo sivih tajica uz džemper s patentnim zatvaračem ukrašenim grafičkim uzorkom.