jessica alba

Ne izlazi iz traperica koje noge čine dugima, a sada ima i torbicu koja je svakog ljeta vrući hit

06.07.2024 u 17:42

Bionic
Reading

Kada je riječ o chic, istovremeno ležerno elegantnim i udobnim stajlinzima za dnevne izlaske, Jessica Alba nema konkurencije, a ovog puta je servirala look s dva hit komada sezone

Jessica Alba, lavna 43-godišnja glumica, poduzetnica i majka troje djece koje je dobila u braku s Cashom Warrenom, redovito servira tako jednostavne, a efektne kombinacije u kojima je nemoguće loše izgledati.

Ovog puta glumica se počastila odlaskom u spa centar, a paprazzi su zabilježili još jedan odličan dnevni look – svijetle baggy traperice, obična bijela majica, bijele tenisice s debljim potplatom, a u ruci hit torba sezone – pletena torba od rafije, u boji pijeska, savršeno damska i dovoljno velika za sve potrebne sitnice. Glumica je stajling zaokružila i šiltericom, majicom prebačenom preko ramena te tamnim sunčanim naočalama.

  • +4
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jessica u posljednje vrijeme ne izlazi iz baggy traperice, hit modela koji se prije dvije sezone vratio na modnu scene i potpuno zasjenio skinny traperice. Vrlo laskave i udobne za nošenje, traperice širokih nogavica noge čine vrlo dugima, a uz to vizualno stanjuju i struk. Za dnevne varijante odličan izbor su svijetli modeli, baš kakve nosi Jessica, dok su za večernje izlaske kao stvorene one u tamnijoj boji trapera jer djeluje znatno elegantnije.

JESSICA ALBA

Teško se odlučiti što je bolje: Trendi traperice, sako ili chic torbica

Pogledaj galeriju

Pletene torbe tradicionalno su hit komadi za ljetne dane. Čim krenu topli dan ultimativni modni dodatak su tkane i heklane torbe. Jane Birkin možda je bila prva koja je popularizirala ovu laganu ljetnu torbu u ranim 70-ima, ali prestižni brendovi poput Prade i Loewea uveli su nas u novu eru dodataka od rafije.

  • +11
Torbe od rafije Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Svake sezone dizajneri neprestano stvaraju nove načine za predstavljanje ovog klasika, a nosive su kako na plažu, tako i u dnevnim i večernjim varijantama.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr