ELLA DVORNIK:

'Ne pušim travu, više mi to nije špica'

09.12.2014 u 17:38

Bionic
Reading

Ella Dvornik je, kako sama objašnjava, u London u nadi da će bolje živjeti, a dok traga za srećom, na svome je Facebook profilu odlučila odgovoriti na sva najčešća pitanja svojih sljedbenika

Pjevačica Ella Dvornik odvojila je dosta svog slobodnog vremena i dala si truda pa obožavateljima na Facebooku dala odgovore na neka vrlo osobna pitanja.

Tako je iskreno odgovorila zašto je otišla u London, kako se odijeva, šminka i bira odjeću te što primjerice znače njene tetovaže. Također je napisala da se trudi svima odgovoriti, a ovo su samo neka od najčešćih pitanja na koja je odlučila napisati odgovor.

Zašto se toliko puno šminkaš? Puno ti je bolje bez.

Volim se šminkati jer je vrijeme koje trošim na šminkanje jedino vrijeme koje imam za sebe trenutno i puno mi znači što si mogu bar toliko malo priuštiti. Daje mi više samopouzdanja i izgledam puno 'urednije' i veselije jer sam prirodno jako blijeda i izgledam jako mlado bez šminke što zna biti naporno kad se družiš sa starijim ljudima i živiš u državi gdje te za sve pitaju osobnu.

Drogiraš li se? Jesi li na heroinu?

Ne drogiram se i nisam na heroinu, a i da jesam, sigurno ne bi priznala to na Fejsu. Redovito doniram krv i trudim se živjeti zdravo, ali naravno ne ide mi uvijek. Volim si nekad popiti kao i svi ljudi, ništa previše jer ti dosadi kad ostariš (nije da sam stara, al nisam ni u pubertetu više) i imam prilično visok kolesterol. Ne pušim travu, ali nekoć davno jesam, sad mi to više nije špica.

Gdje živiš i zašto si otišla iz Hrvatske?

Trenutno živim u Londonu, ali tko zna gdje ću završiti. Otišla sam zbog istog razloga zbog kojeg drugi odlaze, trbuhom za kruhom i boljim životom jer budimo realni, kruh je luksuz u našoj zemlji. Imam ambicije koje ne mogu iskoristiti u Hrvatskoj pa sam odlučila pokušati negdje drugdje.

Zašto imaš te piercinge i tetovaže i što znače?

Sve piercinge i tetovaže koje sam stavila mi označavaju bitno razdoblje u životu. Piercinge sve sam uvijek stavljala na rođendan, ne znam zašto, to mi je postao mali ritual. Šest sam već izvadila, a pet ih je ostalo. Piercinge s lica planiram skinuti, ali toliko sam se već navikla da mi je teško. Tetovaže na rebrima (dvije zvijezde koje imam) označavaju dvije zvijezde u mom životu, a to su moj djed i tata. Tetovirala sam ih na tatin rođendan 20. 8. 2009 u Splitu. Latinska izreka na trbuhu je 'quod me nutrit me destruit' u prijevodu 'što me hrani, uništava me', jer sam se dugo borila s poremećajima u prehrani. Na leđima imam crtež koji je nacrtao moj prijatelj Tomislav Loncarić aka Lonac koji mi simbolizira proces života i smrti i podsjeća me da je život kratak i da treba sve iskoristiti. Tetovažu na nozi nisam planirala, nekako se dogodila, sova simbolizira mudrost, oko vrata ima lancic s Horusovim okom koji je za zaštitu, a iznad sove je Cheshire Cat iz Alise u zemlji čudesa, jer me uvijek fascinirala rečenica 'We are all mad here' koju kaže u knjizi, jer meni to znači da je percepcija normalnog svakome drugačija. Na stražnjoj strani vrata imam logo benda A perfect circle. Tetovaže bole, da, ovisno o mjestu na kojem ih radite; mene je na rebrima najviše boljelo i ne bih ni luda više ponovila to iskustvo. Piercinzi ne bole ništa skoro jer je samo jedna sekunda i onda gotovo. Bušiti uši boli puno više od bilo kojeg piercinga.

Je li ti neugodno zbog načina na koji se odijevaš i kako ti je kada te svi gledaju?

Odmalena sam uvijek bila drugačija i pomalo buntovna i voljela sam uvijek to pokazati načinom odijevanja. To je čisto moj odabir. Nešto što je ljudima normalno, npr. odijelo ili haljina meni je kao maskenbal. Normalna odjeća mi je zabavna jer ja sebe ne smatram normalnom i onda se volim mijenjati iz dana u dan i isprobavati različite stilove oblačenja. Nikad nisam imala samo jedan i nikada ne želim to ni imati. Zašto imati jedan kad možeš imati sve?