ModNE BLIZANKE

Ne, to nije Kate Middleton! Lijepa kraljica uspješno je, po tko zna koji put, iskopirala njezin stil

17.05.2024 u 14:10

Bionic
Reading

Danska kraljica Mary i britanska princeza Kate Middleton utjelovljenje su kraljevske elegancije pa ne čudi da jedna od druge crpe modnu inspiraciju

Pokojni Chanelov dizajner, Karl Lagerfeld, Kate Middleton i dansku kraljicu Mary svojedobno je nazvao 'kraljevskim sestrama', što nimalo ne čudi.

Sa suprugom, kraljem Frederikom, 52- godišnja Mary ovih je dana stigla u službeni posjet Norveškoj, a povratak u Dansku označila je casual stajlingom kakvog bi rado nosila i britanska miljenica.

Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Njezinim izdanjem dominirala je vesta sa vječnim uzorkom prugica, djelo talijanskog brenda Max Mara, koja nije novitet u njezinoj impresivnoj kolekciji u ormaru.

S takvim i sličnim modelima na kraljevskim angažmanima tijekom godina često se moglo ugledati princezu od Walesa koja se, uslijed dijagnoze tumora, danas u potpunosti povukla iz javnosti.

Prugastog favorita iz ormara danska kraljica vješto je kombinirala s danas iznimno poželjnim trapericama širih nogavica, kao casual alternativom elegantnim modelima hlača.

Par bijelih tenisica klasičnog dizajna, uz sunčane naočale brenda Gucci, pomogle su joj zaokružiti ovo casual izdanje kojim je još jednom podsjetila na britansku miljenicu.