KRALJICA MARY I KRALJ FREDERIK

Danski mediji pišu o bračnoj idili na kraljevskom dvoru, no govor tijela otkriva pravu istinu

17.05.2024 u 11:26

Bionic
Reading

Što se zapravo događa s brakom kraljice Marije i kralja Frederika? Prema pisanju danskih medija, s njihovim je brakom sve u najboljem redu te su oni i dalje sretni i zaljubljeni, no fotografije nastale tijekom službenog puta u Norvešku govore sasvim suprotno

Ako pogledate malo govor tijela danskog kraljevskog para, isto će vam odati dobro skrivene tajne koje se vuku tim dvorom već mjesecima, sve otkako se doznalo za Frederikovo druženje s atraktivnom Meksikankom Genovevom Casanovom u Madridu.

Sve od tada krenulo je nizbrdo - Frederikova majka, kraljica Margrethe hitno je abdicirala u sinovu korist, a sve kako bi spasila monarhiju, ali i njegov brak. A unatoč idili koju on i kraljica Mary pokušavaju plasirati i zavarati javnost, jasno je kao dan da je njegova navodna afera unijela razdor u njihov brak.

  • +3
Kraljica Mary i kralj Frederik Izvor: Profimedia / Autor: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kakvo je stanje među supružnicima moglo se vidjeti i tijekom njihovog službenog posjeta susjednoj Norveškoj i Švedskoj, a koji se poklopio s njihovom 20. godišnjicom braka. Iako su se trudili biti nasmijani, u trenucima kada su mislili da ih nitko ne gleda izrazi lica govorili su sve, točnije izraz lica bijesne kraljice Mary koja suprugu nema namjeru oprostiti izvanbračni izlet.

MODNa Kombinacija

Ova trendi nijansa je kao stvorena za brinete, a to dokazuje i chic kraljica

Pogledaj galeriju

Kraljica Mary bila je izrazito hladna prema svom suprugu, no to bi se istopilo pri susretu sa članovima kraljevskih obitelji Norveške i Švedske. Frederik se svim silama trudio oraspoložiti suprugu, držeći je za ruku, no ona je i dalje koristila svaku priliku da vješto izmakne iz njegovog stiska i nastavi svojim putem.

Unatoč fotografijama koje jasno kao dan otkrivaju pravu istinu njihovog odnosa, danski mediji i dalje ustraju na pisanjima o idili kod kraljevskog para.